Ontmoetingscentrum

D'n Inloop

Welkom is iedere inwoner van Zeeland, met of zonder beperking, jong of oud, die behoefte heeft aan gezelschap, een praatje of contact wil met lotgenoten, in het ontmoetingscentrum ZCZ, Franciscushof 1 in Zeeland (klik HIER voor plattegrond).

Ons vaste telefoonnummer van D'n Inloop is 0486-451354. Buiten de openingstijden kunt u bellen met onze coördiantoren of een bericht inspreken.

Alleen of samen met uw partner, familie, mantelzorger of vrienden. U bepaalt zelf wat u er wilt doen: de krant lezen onder het genot van een kopje koffie of thee dat u wordt aangereikt wordt door de altijd aanwezige gastvrouwen of heren, informatie opzoeken in het informatiepunt, op de computer en/of een afspraak maken met één van onze ouderenadviseurs. U kunt ook gezamenlijk de lunch bereiden en gebruiken, een spelletje spelen of een activiteit organiseren of bijwonen. U kunt u inzetten voor andere mensen, met een beperking of die eenzaam zijn, door hen op weg te helpen met uw kennis en ervaringen. In het ontmoetingscentrum kunt u samen zijn zonder voorwaarden.


Ontmoeting ZCZ 2
Nieuws

Flyer Beweeghofke: klik HIER

Presentje mantelzorgers: klik HIER

Flyer jonge mantelzorgers: klik HIER

Even niet op bezoek: klik HIER

Lees onze laatste nieuwsbrief: klik HIER

Mededeling voor mantelzorgers: klik HIER

Afspraken wandelen op donderdag per januari 2020: klik HIER

Mantelzorgcommissie Jaarprogramma 2020: klik HIER

Info Wie gaat er met mij mee: klik HIER

Presentatie Ouderen mishandeling en Financiële uitbuiting klik HIER

Aanmeldformulier voor vrijwiligerswerk: klik HIER

Extra informatie over cliëntondersteuning in Zeeland, klik hier voor meer informatie.

 

Kalender
meer informatie »
Sitemap