Info & Advies

Info & Advies

Via verschillende wegen kunt u informatie en advies ontvangen. Onze gastheren en gastvrouwen in ons Ontmoetingscentrum D’n Inloop helpen u graag hierbij. U kunt natuurlijk ook zelf via internet op zoek naar informatie over zorg, welzijn en wonen, dit kunt u thuis op uw computer doen.

Wijkverpleegkundige, Helma Vermeer, kunt u bellen voor vragen en/of suggesties op het gebied van zorg en welzijn. Helma is bereikbaar op telefoonnummer 06-20 24 60 24 of via e-mail helmavermeer@zorgcooperatiezeeland.nl

Jeugdpreventiewerker, Marieke van Dinther, kunt u bellen voor vragen en/of suggesties op het gebied van zorg en welzijn. Marieke is bereikbaar op telefoonnummer 06-10 98 93 50 of via e-mail marieke.vandinther@preventieteamjeugd.nl

OnsWelzijn
De regie in uw eigen hand houden, betekent keuzes maken. Keuzes uit het enorme aanbod van activiteiten en diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en financiën. OnsWelzijn ondersteunt ouderen en mantelzorgers bij het maken van de voor hen juiste keuzes.

Wanneer behoefte is aan persoonlijk en op maat gesneden advies biedt de ouderenadviseur van OnsWelzijn uitkomst. Deze adviseur gaat uit van uw wensen en eisen en schept helderheid.

Wanneer het gaat om wat meer algemene zaken kan men de informatiegids voor senioren raadplegen.

Gemeente Maashorst
De gemeente Maashorst heeft veel informatie op haar website geplaatst over zorg en welzijn.

Nieuws

Kalender